Zoeken in deze blog

Blogarchief

vrijdag 16 december 2011

Van Website Baker naar Wordpress

Voor de lol bouw ik nog wel eens een website en doe dat vooral in Website Baker. De reden daarvoor is dat Website Baker een makkelijke structuur heeft waarmee iedereen om kan gaan. Ik heb verschillende CMS-sen geprobeerd maar zelfs het veel geloofde Joomla vond ik vrij lastig. Het nadeel van Website Baker is dat er niet veel te krijgen is (mijn mening). Ik ben op aanraden van een collega over gegaan op Wordpress en moet zeggen, wat een prachtige manier om een website te bouwen. Van origine is het blog-software maar heden ten dage wordt het wereldwijd gebruikt op veel sites zoals b.v. Froot. Ik vermoed wegens het gebruikersgemak. Vanuit de backend kun je zoeken naar plugins en templates/themes en ze installeren. En dat is handig voor een ongeduldig iemand als ik. Er komen best wel problemen op je pad maar het wordt goed ondersteund op de fora. Bijna alles is mogelijk zoals ik het nu kan bekijken. Een aanrader mijnerzijds dus.

3 opmerkingen:

  1. Wordt dus tijd voor een nieuwe website!
    Groet M

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als gebruiker gaat mijn voorkeur toch uit naar Websitebaker. Dat vind ik toch echt het meest gebruiksvriendelijke open source cms dat er is. Ik heb ook Wordpress geprobeerd, maar Websitebaker vind ik toch veel makkelijker. Wordpress zal wel makkelijk zijn voor de websitebouwer, maar ik ben zelf geen websitebouwer en ik heb daar ook geen verstand van. Ik kijk gewoon welk cms het makkelijkst is voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Next level e-commerce voor uw groei. NextChapter is de combinatie van een wat kost een website uniek e-commerce platform en een partner die jou succesvol maakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.

Indien nodig zal ik zo spoedig mogelijk reageren.